00359/2 8569197 slavia@intech.bg
Академия “Славия” и InStat.tv продължават съвместното си партньорство с излъчването на мачовете на академията на живо и този уикенд!
InStat TV ще предложи на потребителите освен статистики от InStat, така и уникални плейлисти достъпни няколко часа след последния съдийски сигнал, които ще отговорят на всяка нужда или вкус:
Индивидуални “резюмета на играчите” за действията на всеки един играч взел участие в мача.
“Топка в игра” – ако нямате време и искате да се съсредоточите върху най-важното от срещата.
“Акценти от мача” – най-интересните моменти от мача.
Не можете да гледате мача на живо? Запазете го за по-късно и използвайте функцията “Скриване на резултати”, за да запазите тръпката.
Разделът за действия ще ви помогне да навигирате в основните събития: удари, голове, фалове, смени и други. Събитията на Академия Славия ще бъдат на цена от 3 евро за мач. Регистрацията в InStat TV е изключително улеснена, като трябва да се следват стъпките в менюто на платформата и да се даде потвърждение чрез линка изпратен на посочената от потребителя електронна поща. Възможните методи за плащане са чрез дебитна или кредитна карта отключени за онлайн разплащане.
Този уикенд започваме с излъчването на срещата между Славия U19 и Национал U19 от Елитната юношеска група до 19г. още утре 01.04(петък) от 16:30!
Линк към срещата – https://bit.ly/SlaviaSofiaU19
Мачовете на живо продължават и в Неделя 03.04:
11:00 – Славия U17 – Спартак Варна U17 – https://bit.ly/SlaviaU17SpartakU17
13:00 – Славия U15 – Локомотив Сф U 15 – https://bit.ly/SlaviaU15LokomotivU15