00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Ангел Славков след равенството 0:0 на Славия у дома срещу Арда (Кърджали) в мач от 32-ия кръг от Първа лига:

“Нашият човек отгоре, началникът, каза, че точката ще бъде една, а няма да са три. Имахме четири положения, а противникът нямаше и едно. Организацията и играта в защита ни беше доста добра. В атака имаме да усъвършенстваме още доста неща, но трябва и още време.

През второто полувреме задържахме топката и се представихме добре в офанзивен план и създадохме тези ситуации. Играхме срещу добър отбор, с голям бюджет, но нашите момчета отново показаха слависткия дух. Бориха се до самия край, но загубихме две точки.

Никога не съм спокоен. Играем всеки мач по този начин. Опитваме се да победим, да не получим гол. В този момент може да не играем красиво и привлекателно, но важното е футболът ни да е печеливш. Нашите фенове искат да бъдат зарадвани с достигане до бараж. А там евентуално – каквото сабя покаже. Част от нашата работа е ръководителите и феновете да са щастливи.”

 

снимка: sportal.bg