00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Ангел Славков след равенството 0:0 на Славия при гостуването срещу Ботев (Пловдив) в 34-ия кръг от Първа лига:

“Загубихме две точки, но от Ботев също ще кажат така, защото и двата тима имаха своите шансове и удариха греди. Ние имахме по-чистите положения от противника, но нашият вратар също се справи с две сериозни положения.

Имахме много контузени състезатели и двама наказани, така че изборът на състава не беше оптимален. Имах пет деца на резервната скамейка, като само двама от тях бяха с минути в мъжкия футбол. Не успях да започна с Иван Минчев като титуляр, защото не е напълно възстановен от контузия и не исках да рискувам.

Нямаме задължение да се класираме за баража, имаме пълно спокойствие. Отборът трябва да се развива, да играе така, че да се хареса на феновете, да играе динамично. Това не е лесно, ще трябва време, но съм доволен от играчите, защото днес изпълниха всичко, което бяхме тренирали през седмицата. Дадоха душа и сърце на терена и се видя, че се раздадоха до предела на силите си.

Желаем много да достигнем до участие в баража, борим се във всеки един мач. От цялото си сърце искам да честитя този стадион на Ботев. Пожелавам им много успехи. Дано има повече такива съоръжения в България. Както държавата помогна на Ботев, дано да помогне и на други клубове.”

 

снимка: sportal.bg