00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Ангел Славков след равенството на Славия 1:1 при гостуването срещу Локомотив (София) от 33-ия кръг в efbet Лига:

“Щастлив съм, че тренирам тези истински мъже. Радвам се, че тотално надиграхме Локомотив. Отборът ни има стил и облик. Всеки един знае другия на къде ще тръгне а отборът като цяло израства от ден на ден. Локомотив (София) нямаше реални голови положения, но това е футболът.

Ние си имаме наша стратегия, която спазваме. Имаме и няколко идеи, които са част от нашата игра. Важното е, че през второто полувреме показахме едно много добро лице. Бяхме разучили противника и се възползвахме от слабостите му. Отдавна не съм виждал така противниците ни да са прибрани толкова дълбоко.

Винаги има какво повече да се желае. Момчетата полагат голям труд, а мачовете са през три дни. Опитвам се да правя ротации в атака, те се получават. Когато защитата е добра, не се пипа. Ще покажем какво означава академията на Славия.

Всеки мач се готвим различно и според противника. Ще бъде чест да играем на прекрасния нов стадион на Ботев (Пловдив), но тук може да бъде даден шанс на по-младите.”

 

снимка: sportal.bg