00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Хосе Мария Бакеро след загубата на Славия с 1:3 при гостуването на Ботев в Пловдив в осмия кръг от шампионата:

“Започнахме двубоя по добър начин, създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. След това допуснахме някои грешки, но Ботев знае как да играе добре на контра. Както се случи в последните двубои, след като допуснем гол в психологически план играчите просто рухват. Този път успяхме да запазим самообладание и през второто полувреме показахме доста по-добро лице, успяхме да реализираме и попадение.

В момента ситуацията в Славия се отнася основно до психологическото състояние на играчите. Ще говоря с тях, продължаваме да работим и въпреки че всички си мислят, че нещата в Славия не са добре, аз съм сигурен, че ако продължаваме да правим това, което правим, резултатите ще дойдат.

Логично е след серията от слаби резултати феновете да не са доволни от това, което показваме. Просто трябва да приемем ситуацията. Вярвам в този отбор. Всичко е въпрос на време, въпрос на това да се борим и да покажем добро психологическо състояние.”

снимка: sportal.bg