00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Владимир Николов получи наградата за номер 1 на 24-ия кръг в Първа лига. Нападателят на Славия реализира двата гола за победата след обрат с 2:1 при гостуването срещу Локомотив (София) миналата събота.

“Искам да съм здрав, както и всички останали в отбора. Напоследък се получават различни леки контузии, които за щастие към момента не са нищо сериозно. Искам да продължа с тази игра от началото на сезона. Нещата ми се получават. Все по-уверен и спокоен съм и нека да видим какво ще стане”, заяви николов на пресконференция.

Той иска един ден да облече екипа на българския национален отбор.
“Това е едно мое голямо желание. Бил съм капитан на младежките национални тимове, както и на младежите. Една моя огромна мечта е да изведа мъжкия национален отбор с лентата. Дотогава има много вода да изтече, пот да се пролее и да се положат усилия. Надявам се да се завърна в Европа. Бях там. По лошо стечение на обстоятелствата и тежка контузия се наложи да се върна в България. Веднъж успях да видя как работят хората навън и си пожелавам в най-скоро време да се завърна там”, каза още Владимир Николов.

Той е с три отбелязани гола през настоящата пролет, а Славия спечели осем точки след две победи и две равенства след подновяване на шампионата.

снимка: sportal.bg