00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Галин Иванов беше награден за футболист номер 1 на шестия кръг в Първа лига. Завърналият се в Славия опитен атакуващ халф се разписа за “белите” при победата с 3:0 при гостуването срещу Хебър в петия кръг от шампионата.
“Имаме три победи навън, но все още не сме играли на наш терен. Имаме млади момчета, които започват да влизат в ритъм, имат и качества. Надявам се да побеждаваме и у дома, не само като гости. От 19-годишен съм в Славия. Каквото и да правя, където и да ходя, все се връщам. Клубът ми е на сърцето”, заяви Иванов пред медиите.
Той се надява на по-силни игри от страна на Славия през настоящата кампания.
“Не може само с млади, трябват и по-опитни. Младите не са готови за национален отбор или Лига Европа. Отборът се справя добре след завръщането на Златомир Загорчич. Надявам се тази година да надградим на това шесто място от миналата година. Младите футболисти трябва да бъдат в Славия, за да осъществят добър трансфер. Отложените мачове нарушиха ритъма. Казваха ни два дни по-рано, че няма да има двубои. Това не е правилно и трябва да се коригира. Не става дума само за нас, имаше и други отбори. Дано не се повтаря. Не може един мач да се отлага ден по-рано”, добави опитният футболист на “белите”.