00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Златомир Загорчич след поражението на Славия с 0:2 в гостуването срещу Левски от 26-ия кръг в Първа лига:

“Не ни достигна това, че не си вкарахме положенията. Може да разделим двубоя на две полувремена. През първото Левски беше по-опасен и успя да реализира. На почивката си говорихме с футболистите да играем без напрежение и да се раздадем максимално. Това и направихме, но за съжаление не успяхме да отбележим. Загубихме много мачове точно по този начин.

Днес направихме някои грешки, които се надявам да изчистим занапред, за да се получават нещата. През второто полувреме видях страхотна агресия. На пръстите на едната ръка може да преброим минаването на центъра от отбора на Левски
. Статистиката обаче не показва нищо – който вкара гол, той печели.

Убеждавам футболистите през цялото време, че могат много повече от това, което показват. Иска ми се да го правят. След мача им казах, че така трябва да действаме във всеки един мач. Трябва да играем по 90 минути, а не само по едно полувреме.

Необходими са ни точки. Това ни е приоритет, искаме да си печелим мачовете. Не ме интересува срещу кой играем – дали това е Лудогорец, ЦСКА или Левски. Ние излизаме да печелим във всеки един мач.
Дано да повторим представянето си от второто полувреме днес и срещу Пирин и смятам, че няма да имаме проблеми.”

 

снимка: sportal.bg