00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Златомир Загорчич след равенството 0:0 на Славия у дома срещу Арда (Кърджали) в двубой от 32-ия кръг от Първа лига:

“Пропуските много ме ядосаха. Нямахме необходимата концентрация. През цялата седмица имаше малко колебания в тренировките след мача срещу Ботев (Пловдив). Надявам се в следващата среща с ЦСКА 1948 да бъдем по-ефективни. Няма проблем (с Галин Иванов). Ние сме мъже и това са нормални неща във футбола. Говорихме си, не виждам да има проблеми.

Имаме един период, в който исках да изглеждаме така, но нямахме нито една победа. Срещу Ботев играхме по-дефанзивно и дадохме инициативата на противника, но успяхме да победим. Няма правила, но за мен е важно играчите да се раздават на сто процента в тренировките и в мачовете. Трябва да има и дисциплина. Това е най-важното.

Нямахме агресия във фаза атака, въпреки че имахме ситуации на Сораков. По-голяма част от ситуациите ги направихме в последните 15 минути от мача. Ако създаваме положения през целия мач, напрежението ще бъде в противника. Търсим три точки срещу всеки съперник. Ако успеем, ще бъде една голяма награда за нас.”

снимка: sportal.bg