00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Златомир Загорчич има доверие в състава, с който разполага. Треньорът на Славия призна, че е липсвала агресия в действията на “белите” при равенството 2:2 с Ботев (Пловдив) в събота.

“Едно и също ни се случва. Вкарваме първи гол и след това ни изравняват. Показахме, че може да играем добре, но имаше някакво напрежение. Говорихме си за това в съблекалнята. Може би е липсата на достатъчно точки. Като цяло съм доволен от резултата. Агресията ни не беше на нивото, което исках. Там виждам причините за случилото се. Има и такива мачове. На два пъти повеждахме в резултата, но не го запазваме”, коментира специалистът.

Той подчерта, че най-важно е да бъдат печелени възможно повече точки.
“Това са все едни и същи хора, с които работим от много години. Имаме си взаимно доверие. Правят това, което им се казва. Не е важно кой ще вкарва головете, важни са точките. Доволен съм от Ивайло Марков, за Соле нямаше толкова време за изява. Трябва да се подобрим и да реализираме много по-умно атаките, които изграждаме”, каза още Загорчич след края на мача от 23-ия кръг от шампионата.