00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Златомир Загорчич след победата на Славия с 1:0 у дома срещу Етър в мач от 16-ия кръг от шампионата:

“Много тежък мач, както и всички останали до края на сезона. Отбелязахме гол от дузпа и имахме още голови ситуации след това, които бяха пропуснати. На моменти ни липсваха добрите подавания в завършващата фаза. Можеше да си решим мача доста по-рано, но важни са трите точки.

Футболистите се раздадоха на повече от сто процента. Доволен съм от играта и показаното желание. Така трябва да действаме и по този начин можем да трупаме точки. Не позволихме Етър да създаде много ситуации.

Търсим централен нападател. Имаме нужда от по-качествен състезател на тази позиция. Ако имаме такъв футболист, ще можем да задържаме повече топката и да бъдем по-опасни.

Бях много ядосан след двубоя срещу Лудогорец и от начина на действие на футболистите. Надявам се да наваксаме някои неща и да бъдем значително по-спокойни.

Трябва да имаме възможно повече точки до полусезона. Говорихме си, че нещо, което сме градили дълго време, може да рухне много бързо. Убеден съм, че ще успеем. Двубоят срещу Ботев Враца също е много важен. Трябва да вземем три точки и да играем още по-добре. Мислим само за победа срещу тях, но това важи и за следващите ни двубои.”