00359/2 8569197 slavia@intech.bg
Старши треньорът Златомир Загорчич се надява подготовката на Славия през зимата да мине нормално, въпреки пандемията от коронавирус. Специалистът е категоричен, че сега не се нуждае от повече нови играчи.
“В момента нямам нужда от повече нови футболисти. Ако някой бъде продаден в чужбина, тогава може да потърсим попълнения. Сега мисля за начина на подготовка в Турция. Трябва да мислим позитивно, дано всичко мине нормално. Дано изиграем всички предвидени контролни срещи. Ще опитаме да спечелим всеки един мач от шампионата. В края на редовния сезон ще видим колко точки имаме”, заяви Загорчич на пресконференция.
Президентът Венцеслав Стефанов също изрази надежда за още по-силно представяне през пролетта.
“Залавяме се за работа. Надявам се това, което започнахме през есента, да го завършим по най-успешния начин. Ще се постараем да осигурим всичко необходимо. Дано всички бъдат живи и здрави и да имаме и малко късмет. Не знам дали ще има друг трансфер. При подходяща оферта, няма да спираме никой да се развива, ако това бъде добре и за клуба. За момента има само интерес, но оферти все още няма”, коментира Стефанов.
Със Славия се раздели защитникът Андреа Христов, който отново ще играе в Италия.