00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Изказване на старши треньора Иван Колев след поражението на Славия с 0:2 у дома срещу Левски в дербито от 11-ия кръг в Първа лига:

“Ако не вкарваш, губиш мача. Това се случи и днес. Левски с две майсторски изпълнения победи. Второто полувреме с човек повече и изцяло в тяхната половина – имахме няколко чудесни възможности да се разпишем. Не се случи, това само показва, че намирисва на голова немощ в нашия състав. Трябва да обърнем сериозно внимание на този момент, както и на други, които трябва да подобрим.

Славия има проблеми, това е ясно. Най-големите са в подготовката на отбора и в организацията. Футболистите се постараха да стоят по различен начин на терена в тези два мача. Подготовката може да се подобри малко сега, но има и други неща, на които да се обърне внимание. Това е съставът, всички заедно. Момчетата имат потенциал и искат да излязат от това положение. Виждам какво е отношението им в тренировките и определено целта им е да се подобрят. Една загуба тежи, камо ли седем. Важно е да продължим с мобилизацията.

Анализираме всеки ден какво се случи, какво трябва да се промени и да се предприеме. Очаквам скоро да имаме различен облик.”