00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Общо 20 футболисти от академията на Славия бяха повикани в националните отбори на България в различните възрастови групи през март.

Кристиян Добрев, Мартин Атанасов и Мартин Петков са част от младежкия тим до 21 години, който ще се изправи в европейски квалификации срещу Нидерландия и Уелс в края на настоящия месец.

Валентин Петров, Наско Кехайов и Борис Димитров ще участват в лагера на националния отбор до 19 години и контролните срещи с Черна гора в последните дни на март.

Мартин Георгиев, Чунг Тханг Нгуен До, Роберто Илиев и Стефан Трайков са с повиквателни за тренировъчния лагер на юношеския тим на България до 17 години и УЕФА Елитния кръг за Европейското първенство в Португалия, 10-30 март 2022 година.

Самуил Колев и Васил Казълджиев ще участват в УЕФА турнир развитие от 1 до 12 април на юношеския национален отбор до 16 години.

Димитър Праматаров и Никола Миленков са с повиквателни за тренировъчния лагер на проектонационалите, родени през 2008 година.

Стилиян Шопски, Калин Любомиров, Владимир Драганов, Барис Тодоров, Кристиян Димитров и Георги Дойчинов бяха част от лагера на националния отбор на България до 15 години, проведен от 8 до 10 март в София.