00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Радослав Кирилов беше избран за футболист номер едно в Първа лига през март. Националът говори за предстоящите мачове на Славия срещу Ботев (Враца) в шампионата и срещу ЦСКА-София на полуфиналите за купата на България.
“Трябва първо да вземем точките срещу Ботев Враца, завършваме редовния сезон. След това е срещата за купата. Двата отбора сме равностойни. Ще дадем най-доброто от себе си. Всички участници на полуфиналите имаме своите шансове. Никой не ни е поставял цел. Успяхме да влезем сред шестте най-добри в шампионата. Заслужавахме го. Третото място дава право на участие в бараж за Европа. Трудно е, защото разликата е голяма. Трябва да играем по най-добрия начин до самия край на сезона. Искаме да играем и финал за купата. Можем да запишем нашите имена в историята. Нека гледаме мач за мач. След това ще мислим за всяка една следваща цел. Показваме, че имаме доста добър колектив. Сплотени сме и гледаме в една и съща посока. Мач с мач не си приличат, полуфиналите са в две срещи. Ключови ще бъдат тънките моменти. Трябва да бъдем максимално концентрирани”, заяви Кирилов на пресконференция.
Крилото има договор със Славия до лятото на 2023 година.
“Не знам да има конкретна оферта за мен от Турция. По същия начин е за други държави. за момента няма нищо или поне аз не знам. За да се стигне до трансфер, в Славия също трябва да бъдат доволни от офертата, но първо гледам играта ми и тази на отбора”, каза още Кирилов пред медиите.