00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Радослав Кирилов получи наградата за номер едно на 22-ия кръг в Първа лига. Капитанът на Славия направи три асистенции при победата с 3:0 у дома над столичния Локомотив.

“Ако се класираме в първата шестица, ще бъде изключителен успех. Ще се изправим срещу най-силните. Дано имаме шанс и за купата, да отстраним ЦСКА и да достигнем до финала. Можем да бъде равностойни на този отбор, вече го показахме. Сезонът би бил изключително успешен, ако направим това. Сега предстои мач с Пирин и ще направим всичко, за да бием”, заяви националът на пресконференция.

Кирилов е оптимист за бъдещето на “белите” след привличането на Мартин Петков и Борислав Цонев, които вече реализираха първите си голове за Славия.

“Двамата много ще ни помогнат. Ще ни дадат увереност, качество и дълбочина в състава. Предстоят ни добри дни. Хубавите резултати ще бъдат плюс за всички. Спокойни сме, няма никакво напрежение. За мен е еднакво дали ще вкарам гол или ще подам за попадение. Желанието ми е да помагам на отбора”, каза още Радослав Кирилов.