00359/2 8569197 slavia@intech.bg
Славия 2 – Рилски спортист – 2:2
Втория отбор на Славия завърши сезона с равенство срещу Рилски спортист.
Двубоят се явява последен за сезона за белите, тъй като в последния кръг, славистите водени от Ивайло Василев трябваше да гостуват на отказалия се Чавдар Етрополе.
В днешната среща официален дебют в трета лига направиха още трима състезатели, родени 2007-ма година от бялата школа! Борис Тодоров стартира още от първата минута, а Калин Любомиров и Георги Генов се включиха в последствие от резервната скамейка!
Мачът започна силно за славистите и след няколко добри атаки Емил Кьосов бе изведен зад гърба на защитата на самоковци и с техничен удар прехвърли вратаря на гостите! Отново той в средата на първата част бе най-съобразителен в наказателното поле и направи резултата 2:0 след центриране отляво! Последваха още няколко хубави атаки за домакините в този двубой, а Емре Дрянов не съумя да отбележи отсъдената за Славия дузпа и прати топката в страничния стълб!
Така след комфортна преднина през първата част, през второто полувреме се стигна до червен картон за Александър Василев от Славия, който извърши нарушение пред наказателното поле. В намален състав, белите допуснаха гостите да намалят резултата, а в самия край на двубоя, самоковци получиха и правото да изпълнят дузпа, след нарушение в наказателното поле и така да стигнат до равенството в срещата – 2:2!
След това равенство, тимът завърши с 46т. сезона в Трета лига и заслужено ще излезе в почивка преди началото на подготовката за новия сезон!
Само СЛАВИЯ🖤🤍