00359/2 8569197 slavia@intech.bg

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро очаква с надежда началото на новото първенство, в което “белите” гостуват на Етър във Велико Търново понеделник в среща от първия кръг.

“Много се вълнувам преди началото на сезона. Три седмици работим с момчетата. Доволен съм от целия отбор. Този, който трябва да се адаптира, съм аз, защото идвам от друга държава и култура. До понеделник ще бъдем готови за началото на шампионата. Всички се стараха много, искам различни неща от това, което са правили до момента. Имаме сплав от млади и опитни играчи и във всеки един мач трябва да се борим”, коментира испанският специалист пред медиите.

Той отново подчерта, че основен приоритет е работата с младите играчи.

“Всеки един мач е различен и няма значение каква ще бъде формацията. Във всеки един мач трябва да се стремим към победа. Най-важното е да виждам, че всеки иска да се подобрява във всеки един мач. Работим мач за мач, лека-полека без да спираме. Идвам с обещание да работя с младите, но никой няма да получи шанс, защото е млад. Трябва да си го заслужи. Искам да се надиграваме с всеки съперник”,каза още бившият национал на Испания.

Бакеро е категоричен, че целта пред Славия в мача с Етър в понеделник е единствено победата.

“Доволен съм от играчите, които са тук и с тях ще започнем шампионата. Светослав Вуцов все още не тренира с тима. При една подобна контузия е много важно да се възстанови напълно. Етър не го приемам като новак в елита, защото има качествата още миналата година за отбор от Първа лига. Добър отбор са, но ние ще опитаме да победим”, допълни Хосе Мария Бакеро преди официалния си дебют начело на “белите”.