00359/2 8569197 slavia@intech.bg
Кристиан Добрев се завърна в групата на Славия за гостуването на Янтра в Габрово. Крилото лекуваше контузия в коляното, получена по време на лагера в Банско през октомври.
Двубоят на стадион “Христо Ботев” от 1/16-финалите на турнира Sesame Купа на България е в четвъртък, 23 ноември, от 13:30 часа.
Старши треньорът Златомир Загорчич няма да може да разчита на Иван Минчев. Техничарят е с вирус и медицинският ни екип прави всичко възможно да го възстанови за гостуването в Разград на Лудогорец в неделя.
В същото време възстановяването на защитника Георги Търтов от операцията на дясното коляно върви по план. С нелеката задача в този продължителен процес се е заел лично кондиционният ни специалист Трендафил Терзийски. Прогноза за завръщането на десния бек в игра все още не може да бъде направена. Както е известно, Търтов получи тежката травма в самото начало на мача с Етър (1:0) от първия кръг на шампионата.
групата на “белите”:
Георги Петков, Светослав Вуцов, Венцислав Керчев, Ертан Томбак, Виктор Генев, Велко Йеленкович, Мартин Георгиев, Сибири Кейта, Денислав Александров, Емил Мартинов, Емил Стоев, Ерол Дост, Кристиян Стоянов, Галин Иванов, Владимир Николов, Тони Тасев, Кристиан Добрев, Роберто Райчев, Mартин Сораков